Climax-atleten krijgen bijzondere training door BEAT

Op zaterdag 14 oktober heeft BEAT weer een training verzorgd voor atleten van Climax uit Ede. De atletiekvereniging was met ca. 30 atleten op trainingskamp in Vierhouten (Gld.). BEAT was uitgenodigd een training te geven, speciaal gericht op  teambuilding, sprongkracht, explosiviteit, armkracht en core stability als opstap naar het nieuwe atletiekseizoen, met het doel om de atleten sterker en beter te maken. Op een grasveld en rondom een zwemvijver van een plaatselijke camping werden verschillende uitdagingen uitgegaan. Een greep uit de opdrachten waren “Mastermind”, “Plank-estafette” en verschillende medicinbal-oefeningen.

 
Ook geïnteresseerd in Teambuildings- of Groepstrainingen?! Neem geheel vrijblijvend contact op met Beuving Activity Training en vraag naar de mogelijkheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *