(Top)sportbegeleiding

Foto: Ruben Korsanje

(Top)Sporters zijn bijzondere mensen. Ze moeten vaak keihard werken, om soms maar een hele kleine winst te boeken. En alles moet goed of zelfs uitstekend geregeld zijn. Veel sporters haken al af bij deze gedachte, maar bij echte sporters gaat het hart hierdoor sneller kloppen, net zoals bij mij. Sport is mijn passie en stroomt al mijn hele leven door mijn aderen.

Grenzen verleggen, presteren en passie zijn kenmerken van (top)sporters met ambitie. Met bloed, zweet en tra(i)nen werken (top)sporters minutieus aan het bereiken van hun doel. Vooral de juiste aanpak is erg belangrijk. Voor iedere sporter is een persoonlijke aanpak noodzakelijk, omdat de situatie van iedere sporter verschillend kan zijn.
Als (ex)topsporter heb ik deze kennis en ervaring. Ik weet wat de (top)sporters nodig hebben om doelgericht te werken en om te proberen het maximale uit hun carrière te halen.

Geïnteresseerd?! Neem vrijblijvend contact op, zodat je kunt horen wat BEAT voor jou kan betekenen.

Door samenwerking met enkele partners kan de (top)sportbegeleiding worden uitgebreid met mentalcoaching, voedingsdiëtiek, sportmassage en advies met betrekking tot schoenen.