BEAT Webshop

Ontdek wat BEAT Ede jou te bieden heeft!

BEAT Ede werkt nauw samen met Powerbar en Qwin om met wetenschappelijk ontwikkelde sportvoeding de prestaties en het herstel van sporters te verbeteren.

BEAT Webshop 

Sportdranken

Tijdens fysieke inspanningen heeft het lichaam behoefte aan vocht en energie. Voor een optimale voorbereiding en/of herstel bieden wij diverse soorten sportdranken aan. Bekijk hier ons assortiment.

Proteïne DrAnken

In ons assortiment hebben wij diverse proteïne-rijke dranken. De proteïne dranken zitten boordevol eiwitten, die zorgen voor een optimaal herstel van de spieren. 

Sportrepen

Of je nu een duursporter bent of krachtsporter, elke sporter heeft energie nodig voor herstel van fysieke activiteiten. Wij bieden daarom voor elke type sporter de juiste sportrepen aan. Bekijk hier ons assortiment.

Sportsupplementen

Elke sporter moet zijn/haar lichaam gezond en in balans houden. Door niet alleen tijdens het sporten, maar elk moment van de dag ermee bezig te zijn, bieden wij ook alledaagse sportsupplementen aan. Denk hierbij aan vitamine-supplementen voor een goede weerstand en visolie-supplementen voor hart en bloedvaten.  Sportgel

Voor alle duursporters bieden wij sportgel aan, voor onderweg of als voorbereiding op een langdurige training. 

Overige

Naast alle sportdrank en -voeding, bieden wij ook andere producten aan. Nieuwsgierig?! Bekijk hier ons assortiment.

BEAT Webshop © 2020
All rights reserved