×

Winkelwagen

Advies

Heb je een blessure waar je niet van af komt? Heb je vragen over sportvoeding of training? Wij geven al jaren advies aan sporters. Lukt het ons niet om een vraag te beantwoorden, dan hebben wij in ons netwerk altijd de juiste mensen voor een antwoord. We stoppen pas als de vraag beantwoord is. 

Heb jij een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Begeleiding

Een personal trainer heeft o.a. de functie om de kans op tegenslagen te verkleinen, maar ook om je tegenslagen te laten overwinnen. Dit vraagt om een persoonlijke begeleiding. Of je nu topsport(st)er bent of een recreatieve sporter. Wij bieden jou of je team deze persoonlijke begeleiding. Samen met jou stellen wij realistische doelen en maken we een persoonlijk trainingsplan voor de weg naar succes.

Wil jij onze persoonlijke begeleiding op weg naar succes? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Testen

Lichamelijke testen
Bij lichamelijke testen gaat het om lichamelijke eigenschappen. Denk hierbij aan lengte, gewicht, omvang en vetpercentage. Als je wilt afvallen of als je teams wilt meten, zijn dit geschikte testen om kennis te vergaren.

Fysieke testen
Wil je weten hoe explosief spelers zijn? Of ben je benieuwd naar het niveau van je uithoudingsvermogen? Bij fysieke testen meten we vooral kracht, snelheid en/of uithoudingsvermogen. Wij willen resultaten van onze trainingen aantonen. Dit doen we door het aanbieden van hoogwaardige testen, zoals lactaatmetingen en video-analyses.

Voorbeeld
Komt een sporter om snelheid te trainen, dan maken we als eerste een nul-meting. Dit houdt in dat we zijn/haar maximale- en startsnelheid meten (teamsporters krijgen ook een behendigheidstest) en een video-analyse van de looptechniek maken. Vervolgens wordt er op snelheid en looptechniek getraind. Na een bepaalde trainingsperiode meten we weer zijn/haar maximale- en startsnelheid en maken we een tweede video-analyse van de looptechniek, zodat we de vooruitgang kunnen meten.

Wij kunnen bij sporters verschillende eigenschappen testen, zoals:

Wij bieden o.a. de volgende testen aan:

Training

De trainingen zijn gericht op kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en/of looptechniek. Het draait om kwaliteit, niet om kwantiteit.

Personal training
Jarenlange ervaring in de sport heeft ons geleerd dat iedere sporter uniek is. Daarom bepalen we samen met jou hoe we je het beste kunnen trainen. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij begeleiden jou op weg naar je doel. Impossible is nothing!

Fysieke training / Bootcamp
Wil je gezellig met andere sporters trainen en wil je fitter worden? Dan is de fysieke training perfect voor jou! Samen met andere sporters getraind worden op het gebied van kracht en hardlopen. Jij bepaalt zelf hoe zwaar je het maakt!

Groepstraining
Heeft jouw team behoefte aan conditionele training? Wil je jouw collega’s fitter maken en het ziekteverzuim binnen het bedrijf omlaag brengen? Of wil je gewoon werken aan teambuilding?
Wij bieden teams en bedrijven de juiste trainingen aan.

Pakketten
Iedereen die meerdere trainingen, testen en/of schema’s afneemt, bieden we pakketten op maat aan.

Geïnteresseerd?! Neem vrijblijvend contact op, zodat je kunt horen wat wij voor jou kunnen betekenen.