Cadeaubonnen – BEAT Ede

20.0060.00

Categorieën: ,

Op zoek naar een leuke verrassing voor een verjaardag of gewoon om te geven?! Met de cadeaubonnen van BEAT Ede geef je een uniek cadeau met een sportieve touch. Te gebruiken voor Personal Trainingen, Bootcamp – en Groepstrainingen. Te verkrijgen in €20,00, €40,00 en €60,00.

20.00
40.00
60.00

Extra informatie

Waarde

€20, €40 of €60

Geldigheid

1 Jaar

Te gebruiken voor

Personal Training, Bootcamp – of Groepstraining.

Extra info

– Als u uw training om welke reden dan ook moet afzeggen, doe dat dan ruim van tevoren, maar minimaal 24 uur voor de feitelijk gemaakte afspraak. Dan kunnen wij de voor u gereserveerde tijd nog invullen voor iemand die op de wachtlijst staat. Als u binnen 24 uur voor de Training annuleert of de afspraak niet nakomt, ontvangt u een nota met de helft van de kosten voor de gemaakte afspraak.
– Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
– De Cadeaubon of de restwaarde ervan is onder geen beding inwisselbaar voor geld
– De Cadeaubon is een bon waaraan een saldo is gekoppeld tussen de 20 en 60 euro, welke waarde is opgeslagen in de centrale administratie van BEAT Ede.
– De Cadeaubon is uitsluitend rechtmatig te koop op de digitale platform van BEAT Ede. Particuliere noch bedrijfsmatige doorverkoop is toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van BEAT Ede.
– In geval van het vermoeden van fraude of oneigenlijk gebruik kan BEAT Ede het gebruik van één of meerdere Cadeaubonnen voor onbepaalde tijd opschorten en/of het gebruik van een Cadeaubon permanent ontzeggen.
– BEAT Ede behoudt zich het recht voor Cadeaubonnen te blokkeren in geval van vermoedens van verminderde kredietwaardigheid van zakelijke klanten of bij het overschrijden van een betalingstermijn.
– Op verzoek dient de kaarthouder de originele email of fysieke Cadeaubon aan BEAT Ede te verstrekken om de juistheid te laten verifiëren.