De zomer van BEAT Ede (deel 2)

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:november 11, 2019
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Na het eerste deel van “De zomer van BEAT Ede”, nu het tweede gedeelte. Er zijn namelijk meerdere sporters langs geweest. Elk met een eigen verhaal en doel.
Als eerste de Bootcampers (Fysieke groepstraining). Zij kwamen week in week uit trouw doortrainen (elke woensdag en zaterdag). Weer of geen weer, ze waren er! De ene training nog zwaarder dan de ander (maar ieder hun eigen niveau).

Als tussendoortje (met respect), maar niet onbelangrijk, kwamen de MBO-studenten van MBO Utrecht snel voorbij. Op hele korte termijn moest er namelijk een sport-ochtend voor 60 studenten uit de hoge hoed getoverd worden. Er viel tijdens de introkamp een sportactiviteit uit en BEAT Ede heeft ze in Austerlitz uit de brand geholpen.

BEAT Ede heeft ook geholpen bij de Fandag van Kimberley Bos, de Olympische Edenaar die aan Skeleton doet. Fans uit alle windstreken van het land kwamen naar Ede toe om Kimberley te bewonderen en succes te wensen. Zij is weer in voorbereiding op het nieuwe winterseizoen. Succes alvast, Kimberley!

Uiteraard mag atletiekvereniging Climax ook niet ontbreken. Twee trainingen per week wordt BEAT Ede ingehuurd voor springtrainingen (donderdag) en allround trainingen (zaterdag). Sinds oktober wordt BEAT Ede ingezet als meerkamp-/Allroundtrainer. De trainingsstructuur is geoptimaliseerd, zodat er meer kwaliteit geboden kan worden. Naast de atleten van Climax kwam er nog één sprinter, speciaal vanuit Wijchen naar Ede toe, voor individuele sprinttraining. Cedric zit pas een jaartje op atletiek, maar nu al op weg naar de top. Ga zo door!

Als afsluiting van dit verhaal aandacht voor de overige sporters. Er zijn namelijk nog diverse andere sporters bij BEAT Ede bezig. Ieder met een eigen verhaal. Gezien de privacy-wetgeving worden deze niet bij naam genoemd. We hadden namelijk trainingen voor mensen met een Burn-out en sporters die hun looptechniek willen verbeteren. Last but not least Patrick, de alleskunner (waterpolo, triatlons, marathons, Iron Man’s, etc.), heeft in september zijn eerst Ultraloop gelopen. Deze topper liep 100km achter elkaar. 10 uur hardlopen zonder pauze. BEAT Ede heeft hem geholpen met de voeding. Hij was één van de weinige atleten die gefinisht zijn. Klasse!

Al met al een drukke zomer voor BEAT Ede. Ook interesse in trainingen of testen?! Kijk op www.beat-ede.nl voor meer informatie!

Geef een reactie