De zomer van BEAT

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:augustus 30, 2018
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

De zomer zit er weer bijna op. Het was een warme, maar mooie zomer. Ook voor BEAT Ede, want er is gewoon hard doorgewerkt. Verschillende sporters hebben in de zomer doorgetraind of hebben de training aan het einde van de vakantie weer opgepakt. Hofleverancier is hierbij WMHC, de Wageningsche Mixed Hockey Club. Meerdere hockey(st)ers volgen individuele trainingen om bijvoorbeeld hun looptechniek te verbeteren of om van blessures af te komen. En met succes! De blessures zijn voorbij, technieken zijn verbeterd en ze zijn sneller geworden.

Aan het einde van de zomer heeft BEAT Ede afscheid genomen van Flip Breuer, de Wageningse Bladerunner. Flip is namelijk toegelaten tot het nationale talententeam van de Paralympische Atletiekafdeling en gaat trainen onder voormalig bondscoach van de Nederlandse Paralymische Atletiekploeg Guido Bonsen. Ook heeft hij zijn studie in Wageningen met succes afgesloten en gaat die nu in Amsterdam vervolgen. BEAT Ede heeft een hele mooie, leerzame tijd gehad met Flip, en zijn prestaties zijn flink verbeterd.

Verder was er deze zomer de Dutch Ultraskate 2018 in Spaarnwoude, een 24-uurs-race voor Longboarders, waarbij Saskia Tromp aan de start stond. Saskia is de Wereldkampioene van 2017 en wereldrecordhoudster op deze discipline. Helaas was haar voorbereiding, vanwege blessures en de ziekte van Pfeiffer, verre van perfect. Twee maanden voor het WK nam ze contact op met BEAT Ede. Na de nodige adviezen heeft ze haar voorbereiding fors geïntensifeerd. Ondanks de trainingsachterstand heeft ze een mooie tweede plaats behaald. Gefeliciteerd, Saskia!

Ook had BEAT Ede een (jeugd)voetballer van de Graafschap onder haar hoede, met als doelstelling om hem beter te laten lopen en sneller te laten accelereren. De testen wezen uit dat de doelstelling ruim behaald is, waardoor deze voetballer nu meer tijd over heeft om te beslissen wat hij met de bal doet. Elk voordeel heeft weer een nieuw voordeel.
Niet alleen mannelijke voetballers werden getraind, maar ook vrouwelijke voetbalsters. Voor de zomer vakantie heeft BEAT Ede twee looptrainingen verzorgd bij een meisjes elftal van VV Bennekom. Deze groep enthousiaste dames hebben zich daar flink in het zweet gewerkt, maar uiteraard ook veel plezier gehad.

Ook zwembad De Vrije Slag maakt gebruik van de diensten van Beat Ede
Beat Ede verzorgt al enkele maanden op dinsdag en donderdagavond van 19.30 tot 20.45 uur bootcamptrainingen bij zwembad De Vrije Slag in Bennekom. De Bootcamptrainingen bij Zwembad de Vrije Slag zijn de gehele zomer doorgegaan. Ondanks de nog prille start, zijn er al veel tevreden en gemotiveerde sporters.

Naast de Bootcamptrainingen heeft Zwembad de Vrije Slag op meer vlakken gebruik gemaakt van de diensten van BEAT Ede. Zo heeft BEAT zwemlessen gegeven aan jonge Marokkaanse kinderen, die in 2 weken tijd zowel hun A- als B-diploma behaald hebben. Ook heeft BEAT Ede zich ingezet als toezichthouder/badmeester tijdens deze warme zomer.

Mocht u/jij ook interesse hebben in training, begeleiding of advies, neem dan geheel vrijblijvend contact op met BEAT Ede.

BEAT Ede – Beuving Activity Training
Telefoon: 06-51453332
Email: info@beat-ede.nl
Website: www.beat-ede.nl

Geef een reactie