Ervaringen

Lees de ervaringen van sporters die jou voor gingen.

5/5
Jarno heeft ons (HV Fortissimo, Handbal eerste divisie) geholpen bij de voorbereiding van onze competitie. Door zijn aanpak hebben de speelsters een gedegen opbouw ter voorbereiding op een zwaar seizoen. De meiden hebben het, naast dat ze conditioneel beter zijn geworden, heel erg naar hun zin gehad. De oefeningen die Jarno aanbood sloten naadloos aan bij de handbaltrainingen die de meiden normaal gesproken volgen. Wat begon als een experiment zal waarschijnlijk vervolgd worden met een maandelijkse training, waarbij loopscholing en testen voorop zal komen te staan. Voor mij als handbaltrainer een welkome aanvulling op het jaarprogramma.
Willem-Jan Ruder
Trainer/coach dames 1 HV Fortissimo
5/5
Jarno ontmoet in de zwembad wereld. Een vriendelijke rustige docent die weet wat hij doet. Veel expertise in zijn vakgebied. Heeft bij ons introductiekamp een ochtend sessie verzorgd met niet alleen fysieke inspanning maar ook mentaal in de vorm van samenwerken. Top!! Ben je op zoek naar iemand die mensen in beweging kan krijgen en ze daarbij ook laat nadenken is Jarno de aangewezen persoon.
Beert Gunnink
Docent MBO-Utrecht ICT Academie
5/5
Running....onder zeer professionele en enthousiaste begeleiding van Jarno op weg naar herstel burn-out.
Wilma Beumer

Wat vind jij?

Mocht je met ons samengewerkt hebben of werk je nog steeds met ons, dan horen we graag jouw mening. Wat doen wij goed en wat kunnen we beter doen? Laat het ons weten!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand