Ervaringen

Lees de ervaringen van sporters die jou voor gingen.

5/5
Jarno heeft ons (HV Fortissimo, Handbal eerste divisie) geholpen bij de voorbereiding van onze competitie. Door zijn aanpak hebben de speelsters een gedegen opbouw ter voorbereiding op een zwaar seizoen. De meiden hebben het, naast dat ze conditioneel beter zijn geworden, heel erg naar hun zin gehad. De oefeningen die Jarno aanbood sloten naadloos aan bij de handbaltrainingen die de meiden normaal gesproken volgen. Wat begon als een experiment zal waarschijnlijk vervolgd worden met een maandelijkse training, waarbij loopscholing en testen voorop zal komen te staan. Voor mij als handbaltrainer een welkome aanvulling op het jaarprogramma.
5/5
Na het eerste kennismakingsgesprek hebben we meteen de eerste training gepland. Jarno van Beat Ede heeft een training voorbereid voor Team Future Skills om fit het seizoen in te gaan. Wij kijken nu al uit naar de volgende trainingen. Bedankt Jarno namens het hele team πŸ‘πŸΌ #Team Future Skills Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
5/5
Beste Jarno, Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken. 14 maanden geleden heb ik je leren kennen. Ik had nog nooit gesport en wilde iets gaan doen... Ik wilde de marathon gaan lopen! Jij bent de uitdaging aangegaan en hebt een team aan mensen om mij heen gezet. Mark als fysiotherapeut, Arjan als masseur, Jaap als mentale coach, Just for feet voor de schoenen. En uiteraard elke week bij jou trainen (veel te vroeg en vaak veel te koud 😜)en de complete trainingsschema's gemaakt. inclusief krachttrainingen e.d. Jij hebt de ideale situatie gecreëerd om mijn doel te halen! En afgelopen zondag heb ik het gehaald. De marathon van New York City uitgelopen. Ik had het voor bijna onmogelijk gehouden. Maar met jou kennis en kunde hebben we het gered! Super bedankt!! Terecht dat je personal trainer van het Jaar in Ede en Gelderland bent geworden!
Johan van Lagen
(43 jaar, van nul naar de Marathon in één jaar)
5/5
Running....onder zeer professionele en enthousiaste begeleiding van Jarno op weg naar herstel burn-out.
Wilma Beumer
5/5
Jarno ontmoet in de zwembad wereld. Een vriendelijke rustige docent die weet wat hij doet. Veel expertise in zijn vakgebied. Heeft bij ons introductiekamp een ochtend sessie verzorgd met niet alleen fysieke inspanning maar ook mentaal in de vorm van samenwerken. Top!! Ben je op zoek naar iemand die mensen in beweging kan krijgen en ze daarbij ook laat nadenken is Jarno de aangewezen persoon.
Beert Gunnink
Docent MBO-Utrecht ICT Academie
5/5
De training van Jarno is erg leuk. Het is best pittig en serieus maar dat vind ik wel prettig. Het is afwisselend. Het belangrijkste is dat het resultaat heeft. Ik hockey vanaf mijn 6e en best op een aardig niveau. Ik had vaak last van blessures en ging op zoek naar de oorzaak daarvan. Via een clubgenoot kwam ik bij Jarno. Hij is aardig en luistert goed. Hij maakt een filmpje als je rent en vertelt dan wat hij van je houding vindt. Het is dan best gek te horen dat je eigenlijk niet goed loopt. In vrij korte tijd weet Jarno het voor elkaar te krijgen dat je je loop anders maakt. Ik loop nu soepeler en ben sneller. En, de voorbereiding voor het nieuwe seizoen zit erop en ik heb voor het eerst sinds jaren geen last van m'n knieΓ«n! Ik kan het echt iedereen aanraden!
Maite Elfferich
Hockeyster WMHC

Wat vind jij?

Mocht je met ons samengewerkt hebben of werk je nog steeds met ons, dan horen we graag jouw mening. Wat doen wij goed en wat kunnen we beter doen? Laat het ons weten!