Over mij - Jarno Beuving

Maak kennis met de man achter BEAT Ede!

Ik ben jarno beuving en oprichter van beat ede.

Tot het begin van mijn studie aan de Duitse Sporthochschule in Keulen (Sportuniversiteit) was ik jaren actief als topsporter. Als lid van het Nederlands Bobslee team nam ik, o.a. met Edwin van Calker, in Europa en Noord-Amerika deel aan wedstrijden op wereldniveau. Voor de Olympische Spelen van Vancouver in 2010 was ik back-up voor de viermansbob. In 2007 behaalde ik op het Nederlands kampioenschap in Igls (A) met stuurman Emiel Muskita de bronzen medaille in de tweemansbob.

Daarnaast beoefende ik atletiek op nationaal topniveau. Als verspringer was ik lid van de nationale springselectie en behaalde twee bronzen medailles tijdens de Nederlandse kampioenschappen.

Vanaf mijn 16e heb ik veel ervaring opgedaan als atletiektrainer bij Climax in Ede en een atletiekvereniging in Keulen, als looptrainer bij het tweede elftal van Vitesse Arnhem en als scout bij het Duitse voetbalelftal (DFB), dat in 2014 wereldkampioen werd. Sinds 2015 ben ik ook werkzaam als docent Trainingskunde, Conditietraining, Atletiek en Gezonde Leefstijl bij het CIOS in Arnhem.

Heb je sportambities voor jezelf, team of bedrijf? Dan help ik je met mijn kennis en (topsport)ervaring graag verder!