PowerBar Isomax – Blood Orange (1200 gram)

26.79

Artikelnummer: 0013276 Categorieën: , , ,

De perfecte sportdrank voor intensieve trainingen en wedstrijden. Door toevoeging van cafeïne zorgt Isomax voor vertraging van vermoeidheid tijdens inspanning en stimuleert het je prestatie.

Extra informatie

Extra informatie

– Met C2MAX: speciale koolhydratenmix van glucose-fructose
– Bevat 5 elektrolyten in de verhouding zoals je die met transpireren verliest (natrium, chloride, kalium, magnesium en calcium)
– Bevat 44 g koolhydraten per serving (1 serving = 50 g/750 ml water)
– Met 75 mg cafeïne
– Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen

Smaak

Blood Orange (Bloedsinaasappel)

Aanbevolen gebruik

Neem de drank tijdens de inspanning. IsoMax drink je met name bij zwaar intensieve inspanning of bij lange duurinspanningen. Drink iedere 15 minuten 150 – 200 ml.

Menginstructie

Meng 50 g (3 maatlepels) met 750 ml water voor een isotone drank.

Ingrediënten

Dextrose, maltodextrine, fructose, mineralen (natriumcitraat, calciumlactaat, kaliumchloride, natriumchloride, magnesiumcarbonaat), zuurteregelaar (citroenzuur), L-arginine (0,8%), natuurlijk aroma, rode bietensappoeder, saffloer- en citroenconcentraat, cafeïne (0,15%). Kan sporen van soja en melk bevatten.

Allergenen

Kan sporen van gluten, eieren, soja en noten bevatten.

Waarschuwing

Bevat cafeïne, 70mg per dosering. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt is het altijd veilig om uw huisarts om advies te vragen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bewaren op een koele, droge plaats