Qwin Beta Alanine

26.25

Beta Alanine is een aminozuur dat het lichaam zowel zelf aanmaakt als uit voeding haalt. Bij hoge intensiteit door inspanning tijdens het sporten bouwt zich melkzuur in de spieren op, hierdoor ‘verzuren’ de spieren. Beta Alanine neutraliseert de zuurgraad in de spier en zorgt daarmee voor een optimale omstandigheden. Zo kan je langer op hoge intensiteit sporten.

Extra informatie

Unieke eigenschappen

• Bevat 800mg per tablet
• Makkelijk in te nemen
• Met Beta Alanine kunnen sporters verzuring en prestatieverslechtering uitstellen
• QWIN Beta Alanine is NZVT-gecertificeerd

Gebruiksadvies

Neem dagelijks 4 tot 8 tabletten in met een ruime hoeveelheid water. Bij voorkeur tijdens of na een maaltijd. Gebruik Beta Alanine voor gedurende 4-12 weken voor een optimaal resultaat. Bij grotere hoeveelheden Beta Alanine kunnen sporters tintelingen ervaren in de vingers en handen. Hoewel dit volkomen veilig is, kan het vermeden worden door Beta Alanine verspreid over de dag in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Bewaren

Bij kamertemperatuur (15 – 25°C) op een droge en donkere plaats. Bewaren buiten bereik van jonge kinderen.

Waarschuwingen

Dit is een voedingssupplement voor volwassenen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Ingrediënten

Beta Alanine, vulstoffen (Hydroxypropylcellulose, microkristallijne cellulose), glansmiddel -coating, (Hydroxypropylmethylcellulose, Hyrdroxypropylcellulose, talk, gemodificeerd zetm

Kwaliteitscontrole

QWIN Beta Alanine is NZVT-gecertificeerd (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport). De betreffende gekeurde batch is terug te vinden via de NZVT database: https://www.dopingautoriteit.nl/nzvt